top of page
  • Evert Vierhout

Showcase: Engineering @ Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw

In de periode dec-2015 t/m mrt-2017 ben ik (Evert Vierhout) actief geweest als Mechanical Engineer ('Tekenaar') bij Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw. Als 'Tekenaar' in de afdeling WTB ben ik nauw betrokken geweest in multidisciplinaire teams voor diverse technische projecten in de Industriewater. Deze projecten waren in essentie het technisch ontwerpen en realisatie van (nieuwbouw en/of renovatie) rioolwaterzuiveringen.

Bijvoorbeeld (RWZI) Roermond en Simpelveld op basis van het modulaire ‘Verdygo’ en zuiverings-principe ‘Nereda’.


Zie hieronder een promo- video, waarin ik ook even in voorkom vanaf 1:26 ;)


Hoofdtaken: Het tekenen en ontwerpen (met Autodesk Inventor; 3D + 2D CAD) van diverse onderwerpen van de Lay-outs, de innovatieve Modulaire (container) machine-/ pompruimtes, Rotating equipment componenten en frames/skids, Leidingsystemen (piping), productie-, montage- en overzichtstekeningen maken. Vanuit spec's en bestek P&ID's lezen en toepassen in CAD ontwerpen. Begeleiding van ontwerp staalconstructies met (externe) engineering partijen. daarnaast het gedeeltelijk aansturen en tijdelijk begeleiden van (ingehuurde) tekenaars (bij langdurige afwezigheid van leidinggevenden). Met de nodige actie en communicatie tussen afdelingen zoals engineering/ projectmanagement/ werkvoorbereiding/ productiewerkplaatsen en (as-built) bouw op locatie.

Overige technische werktuigbouwkundige engineering projecten;


Het ontwerpen in 3D CAD en op detail niveau productie-, montage- en samenstellingstekeningen uitwerken t.b.v. diverse renovatie en nieuwbouw projecten:


· RWZI Den Helder; Nieuw ontwerp en bouw van mechanisch roerwerk constructie t.b.v. slibindikker tank.· RWZI Lelystad en Tollebeek, Slibbewerking en Biogas installatie met bijhorende procesinstallaties, pomp-machineruimtes en piping.

Werkingsprincipe installaties; ‘Ephyra’. i.s.m. ontwerp, Royal HaskoningDHV (https://global.royalhaskoningdhv.com/services/a-z-services/ephyra)


Comments


bottom of page