top of page
  • Evert Vierhout

Vierhout Engineering 5 jaar!

(16-09-2021) Vandaag bestaat Vierhout Engineering 5 jaar!


Op 16-09-2016 schreef ik de onderneming in bij de KvK. Op een vrije papa dag, samen met mijn baby zoon naar de KvK. Ik in mijn casual huisvader pak en zoonlief in de maxi-cosi. Je moest de positieve reacties eens horen en zien van de beste KvK medewerkers en diverse ondernemers strak in hun nette pak ;)

Sceptische geluiden interesseerden mij niet!


Na meerdere jaren te hebben gewerkt voor diverse werkgevers, was ikzelf wel klaar als werknemer om diverse redenen. Ik ben mijn werkgevers altijd nog dankbaar voor de leerzame tijd, aangeboden kansen en de vele gerealiseerde technische projecten.


De keuze om te gaan ondernemen kwam vooral recht vanuit het hart en intuïtie, met passie en ervaring in vele facetten van de techniek, engineering en duurzaamheid. Uiteraard ook voor vrijheid in verschillende opzichten.

Met de missie om de metaal-/maakindustrie te helpen met degelijke, efficiënte, praktisch toegepaste engineering services, en het realiseren van diverse innovaties voor een duurzame gezonde toekomst.


Afgelopen 5 jaren waren fantastisch, fascinerend en leerzaam met veel voldoening. Maar het was ook wel een zogenaamde achtbaan rit tijdens tropenjaren.

Voor mij (en opdrachtgevers) was het een succes. Er zijn hele mooie technische projecten uitgevoerd. Ik ben er trots op. Diverse dromen zijn uitgekomen. Mijn opdrachtgevers en dierbaren ben ik hiervoor enorm dankbaar.


Er staat nog veel moois op het programma voor de komende jaren.

Op een gezonde, duurzame, constructieve en positieve toekomst!


Evert Vierhout


🍀

animatie: 16-09-2021 @ V.E. officePS.

Op deze locatie en in dit gebouw is (o.a.) Piet Mondriaan in het verleden regelmatig geweest. Vandaar hier mijn moderne wetenschappelijke atelier waar ik goed het werk kan uitvoeren.Comments


bottom of page