top of page
About
Logo Vierhout Engineering-2020

About:
Vierhout Engineering


'' Driven by Engineering''


Missie:
Vierhout Engineering heeft de missie om de proces- en maakindustrie te helpen met degelijke, efficiënte, praktische engineering services, en het ontwikkelen van diverse innovaties voor een verantwoorde duurzame toekomst

Visie:
Vierhout Engineering voorziet meerwaarde in technische ontwikkelingen, in positief opbouwende samenwerkingsverbanden en toepassingen voor een verantwoorde duurzame toekomst.

Gezocht:
Vierhout Engineering is op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden met ondernemers en bedrijven met een positief constructieve 
Mindset en daadkracht, om gezamenlijk en duurzaam verder te ontwikkelen.


Vierhout Engineering (V.E.) ondersteund industriële opdrachtgevers m.b.t. toegepaste werktuigbouwkundige engineering in verschillende disciplines. V.E. staat voor efficiëntie, detail, kwaliteit, flexibiliteit, praktische toepassing en gaat voor een positieve samenwerking m.b.t. uw technische vraagstukken. Vanuit het kantoor te Hengelo, of in bepaalde situaties (gedeeltelijk) op locatie, levert V.E. deze zakelijke-, technische dienstverlening (B2B) aan uiterst diverse maakindustrieën.  V.E. heeft de kennis, kunde en (vernieuwende innoverende) tools in huis om voor u het beste technische advies te geven, in samenwerking met uw expertises. Voor V.E. is het gebruikelijk dat uw vertrouwelijke informatie en ontwerpen onder geheimhouding (NDA) wordt behandeld.  Engineering binnen de werktuigbouw (WTB) en werken aan een duurzame, gezonde toekomst zijn de passies en drive van V.E. Hierin ben ik constant aan het ontwikkelen op diverse onderwerpen. Bij V.E. is een voortdurende gedrevenheid aanwezig om opdrachtgevers te voorzien van professionele (WTB) engineering.

Techniek is een belangrijk onderdeel van onze samenleving en is voortdurend in ontwikkeling. V.E. vindt wetenschap en techniek prachtig, van ontwerp t/m de productie, praktische realisatie en toepassingen. Als werktuigbouwkundig specialist en kleinschalig onafhankelijk ingenieursbureau richt V.E. zich specifiek op diverse onderwerpen en vakgebieden zoals: Machinebouw, Staalbouw / speciale staalconstructies, Industrieel-, Proces- / Installatietechniek, Duurzame Energietechnieken en alles op het gebied van Aquaponics m.b.t. Duurzame voedselproductie / Agri & Food.

Hedendaags (2024) is V.E. in bedrijfsrechtsvorm een eenmanszaak door Evert Vierhout. 

Evert Vierhout (ing. Werktuigbouwkunde / Mechanical Engineering) heeft Vierhout Engineering in 2016 opgericht. Na diverse studies, aanvullende cursussen, trainingen en meerdere jaren in praktijk te hebben gewerkt voor diverse industrieën / werk- & opdrachtgevers, met functies zoals: WTB Project Engineer, Monteur, 2D/3D CAD Tekenaar en FEA Constructeur / Ingenieur.

Vierhout Engineering is een adviesbureau met veel kennis, kunde en daadkracht op het gebied van Werktuigbouw met ontwerp en toepassing. Met uitgebreide ervaring in de metaal/maakindustrie waarbij verschillende disciplines tot expertises zijn ontwikkeld. Ondertussen is er meer dan >20 jaar ervaring in de Werktuigbouw. Er is een groot netwerk opgebouwd in o.a. de Industrie, engineering en productie- / montagebedrijven.

Optioneel voor (grote) projecten kunnen meerdere engineers / teams vanuit het netwerk flexibel worden samengesteld en ingezet. Ook de kleinschalige technische vraagstukken/projecten pakt V.E. graag voor u op. V.E. neemt opdrachten en projecten aan van enkele uren tot meerdere maanden doorlooptijd.

V.E. heeft een groot netwerk in de industrie betreffende productiebedrijven en (onafhankelijke) engineers van vele verschillende disciplines. Daarbij zijn de mogelijkheden aanwezig om projectteams samen te stellen en het regelen/managen van de techniek m.b.t. productie/montage. Zodoende kan V.E. u volledig ontzorgen betreffende engineering (ontwerpen en advies) en het toeleveren van techniek. V.E. staat open voor toekomstige samenwerking met bedrijven en ondernemers in de techniek.

 
V.E. heeft diverse idealen en doelen met missie in duurzaamheid. Onderdeel van de missie is dan ook om de wereld een stukje duurzamer, groener en gezonder te maken. Dit speelt een belangrijke rol in de keuzes die worden gemaakt. De financiële bankzaken zijn geregeld via de duurzame Triodos bank. Met behulp van de expertises dat V.E. in huis heeft, wordt een duurzamere wereld gecreëerd. Waarbij duurzaamheid, techniek en comfort elkaar niet in de weg hoeven te staan maar juist een mooie combinatie kunnen vormen voor een groene en gezonde toekomst.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, passend voor uw technische project. 
 
U bent op afspraak welkom op het kantoor van Vierhout Engineering. Of V.E. ontmoet u op bedrijf locatie. Online video verbindingen behoren ook tot de mogelijkheden (MS Teams, Zoom, Skype). 

Neem contact op voor een vrijblijvend advies en offerte.

Project in ontwikkeling en geregistreerde handelsnaam door Vierhout Engineering;
Green Tukker Aquaponics | GT aqua
Green Tukker Aquaponics
  • Facebook - Green Tukker
  • gt.aquaponics

Visie & Missie - GT aqua

 

Missie:

GT aqua heeft de missie om Hydro- en Aquaponics kweeksystemen te ontwikkelen en realiseren voor de efficiënte productie van lokaal, vers en gezond voedsel op een circulaire, ecologische en praktische wijze. 

Visie:

Positief verduurzamen van de voedselvoorziening om gezondheid en biodiversiteit te vermeerderen, en de negatieve impact op natuur, klimaat en milieu te verminderen. 

Gezocht:

Investeerders en (agri-) ondernemers in een duurzaam samenwerkingsverband. 

Voor het verder ontwikkelen en praktisch realiseren van Aquaponics systemen i.c.m. de kweek van lokale exclusieve voedselproducten.

bottom of page